Zo lekker dat zelfs mijn broertje 2x opschept!!
Recept voor 4 personen:
Ingrediënten:
- 2 rode paprika's
- extra virgine olijfolie
- 340 gram quinoa
- 1 groentebouillon blokje
- 50 gram rozijnen
- 1 bosje rucola
- half bosje peterselie
- peper en zout
Bereiding:
- Los het bouillonblokje op in een halve liter water en kook de quinoa hier in volgens de beschrijving op de verpakking, giet daarna de quinoa af en laat afkoelen met de deksel op de pan.
- Rooster de paprika's totdat de schil los begint te laten.
- Laat de paprika's afkoelen en trek de schil er af.
- Snijd de ontvelde paprika's in kleine blokjes en schep ze door de gekookte quinoa.
- Hak de rucola en peterselie fijn en meng dat ook door de quinoa.
- Meng ook de rozijnen en een flinke scheut olijfolie door de quinoa.
- Breng op smaak met peper en zout.
Tip:
Als de tabouleh nog iets te droog is kan je het iets smeuïger maken door nog een scheut olijfolie door de tabouleh te mengen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten